发新话题
打印【有740个人次参与评价】

对外地同胞说

引用:
原帖由 小天使 于 2009-12-31 12:22 发表
不想找人吵架,上海人也好外地人也好,有喜欢和不喜欢的,有素质好和素质差的。
素质好的爱上海的,欢迎留下来。不喜欢上海的,讨厌上海闲话,你呆着自己都觉得没劲,是不是?
旺旺这里许多外地来的同胞素质都不错 ...
那些讨厌上海话的人,哪天他们去了HK,他们敢讨厌广东话吗?.

引用:
原帖由 rose588 于 2010-1-5 09:55 发表

LZ,缩啥啦,就是阿拉上海宁特缩,所以8伊拉欺负到现在,如果阿拉阿像东北宁、安徽宁加野蛮,啥宁还会搭爬了阿拉头高头啊?要么遍地是骗子额地方,要么才出假冒伪劣商品额地方,伊拉欢喜去就去,伐要西了上海。
我们公司的同事不敢说她是河南人,她的户口在西安,一直对外称是西安人..

我看主要是有些新上海人太敏感,同样自卑是敏感的前提。我这里还有一个部门经理,都不敢说自己是湖北人,说她其实应该算是四川人,因为她嫁了一个四川人的LG。这才叫是13点呢!.

引用:
原帖由 rose588 于 2010-1-5 20:52 发表

阿拉自家港港,有种外地宁真额伐晓得哪能想额,伊拉额想法跟阿拉真额是伐一样,呒没办法沟通,就像WW高头老多关于丈夫牺牲自家额小家庭而补贴婆家额帖子,或者老公要闹乡下头额侄子当儿子来养,而闹自家额女儿却当 ...
字额,有种外地宁额想法真额是牢怪额,真额是嫁鸡随鸡,嫁狗随狗了,连自嘎是阿里德宁阿要忙记特勒。听伊拉港港,越听越触火。伐是看伐起外地宁,阿拉公司依在招了较怪外地员工,进来工资哈开,港工资额辰光啥事体在会做,等要伊去做了,伊就伐会了,混腔势额宁伐要忒多了。伊拉是老现实额,捞足走宁。宁嘎港了老直额,伊是来赚老板钞票额。迭种闲话让我想一辈子啊想伐出来。就港阿拉老板额秘书,前二个是上海宁,后二个是外地宁,上海小姑娘做事体就是比外地小姑娘看勒适意。外地小姑娘的思路真额是让上海宁看伐懂。

引用:
原帖由 chenyifeng63 于 2010-1-6 19:48 发表

对滴,阿拉公司也有迭种情况,现在阿拉公司滴重要岗位基本不用YP.
阿拉公司的行政人事总经理阿是YP,伐要忒渍台型哦,寻得来额宁,大嘎一看都要哈一跳,俱乐部的总经理看上去像工程项目经理,负责融资的YP居然穿一套像困衣的套装来上班,我一看到,嘴巴半休没合拢,公司里几个13点的YP都是伊寻得来的,都是脚高脚底额。.

发新话题