查看完整版本: 气刹特!!!

气刹特!!!

昨日吃夜饭。
  起乃“蟹糊”,醋乃了一瓶“乳腐”。
  坐下来,打开一看,错特来!想起掉特。
   阿拉宝贝尼子讲:“爸爸,蟹糊、乳腐在是“WU”,在是侬欢喜7滴,不要掉莱。”
  伊拉娘听了,问:“侬讲啥?”
   “脑,爸爸吃饭总是要吃“WU”,一样额“WU”我叫伊伐要掉莱”
  ……
  [em17] [em17].

ruixuet 2010-1-22 12:33

:lol :lol :lol
伽佃度胎班来.

回复 2#ruixuet 的帖子

小宁,土生土长上海宁。
就是刚伐好上海闲话。
出洋相,伐是一趟两趟额。.

ruixuet 2010-1-22 12:44

回复 3#甦 的帖子

阿拉小宁鞋是额。坳老小辰光先膏伊港国语,实则廊从小学港闲话一定要从方言开始。
上海闲话港起来舌头软,国语港起来舌头昂。
所伊阿拉记牢高第三代港闲话一定要膏上海闲话先。.

小青蛙的妈妈 2010-1-22 12:56

蟹糊----偶阿老欢喜格!.

jasmine_m 2010-1-22 13:02

还有啥个WU:lol :lol :lol.

兔子的姐姐 2010-1-22 16:37

回复 1#甦 的帖子

[tt31] ,阿爷、阿娘勿许偷7 “WU”,o(∩_∩)o...哈哈,o(∩_∩)o...哈哈.

小航 2010-1-22 16:58

笑萨特了.

michelzhang79 2010-1-22 17:07

那小宁接滚额![tt2].

ROBYN 2010-1-22 19:26

“蟹糊也是糊,乳腐也是糊,蟹糊加乳腐,两糊并一污”
侬帮伊讲
“泥子也是子,老子也是子,老子刮泥子,看侬神子无子!”.

hongjiMM 2010-1-22 20:33

回复 1#甦 的帖子

侬气刹特!伐好意思,偶读了两边,笑刹特勒!:lol :lol.

hongjiMM 2010-1-22 20:36

回复 10#ROBYN 的帖子

侬起头开始刚笑话。哈哈哈。。。7好饭好消化。:victory: :victory:.

ROBYN 2010-1-22 20:46

回复 12#hongjiMM 的帖子

再加一句
“蟹糊也是糊,乳腐也是糊,蟹糊加乳腐,两糊并一污,儿子出烂污

泥子也是子,老子也是子,老子刮泥子,看侬神子无子,老子划领子“.

ruixuet 2010-1-22 20:54

回复 13#ROBYN 的帖子

偶叫倪子古来窥,伊穷笑。
偶叫倪子古来读。伊滑脚。.

ROBYN 2010-1-22 21:09

回复 14#ruixuet 的帖子

侬勿要拨伊看呀,下趟侬想要刮伊额辰光,先勿要下手
先奈高头额口诀背一遍,哈哈伊.

晚风 2010-1-23 00:19

说明LZ在窝里相还伐达骂人的,如果侬经常了窝里相骂."侬吃WU啊?"捺泥子就佛会讲“脑,爸爸吃饭总是要吃“WU”,一样额“WU”我叫伊伐要掉莱”.

文轩妈妈 2010-1-23 21:54

那能家有劲额啦.

big美人 2010-1-26 15:23

wu......那尼子特好白相了!.

小猫宝宝 2010-1-26 15:37

[tt6] 怪勿得喏,拧家勿许阿拉刚上海闲话了。。。。
阿拉宝宝晓得噶只新闻以后,天天学刚天天刚:“哼,我就勿相信来,上海话比英文还难?”
刚了一抢波,哎~越刚越好,真开心!.

回复 19#小猫宝宝 的帖子

你家宝贝很有思想的,几次感受到了。
阿拉尼子是额“憨大尼子”,初一了,心理年龄还象小学生似的。.
页: [1]
查看完整版本: 气刹特!!!

Processed in 2 queries